Zašto svježe samljeveno brašno

Koliko dugo stoji brašno na policama vaše trgovine? Kada je brašno proizvedeno? Koliko vremena je proteklo dok se brašno pojavilo na policama trgovine pa u vašem domu? Kakva je svježina brašna? Ima li brašno, koje uobičajeno kupujemo, dodatnih sastojaka? Kakva je hranjiva vrijednost? Koliko je bijelo brašno kvalitetno? 

Tako mnogo pitanja za namirnicu koju svakodnevno koristimo i pripremamo na različite načine. 

Samo svježe mljeveno zrno sadrži bitne za naše zdravlje hranjive sastojke, vitamine, minerale, elemente u tragovima, proteine, masne kiseline…Čak i nakon kratkog vremena nakon mljevenja, brašno izgubi dio hranjivih vrijednosti.

Ne čudi da je potražnja za svježe samljevenim brašnom velika. Moguće je nabaviti svježe mljeveno brašno.

Još bolje, MOŽETE KUPITI MALI MLIN. Umjesto brašna koristite žito i sjemenke te po želji sameljete brašno u željenu finoću i u količini koja vam je potrebna.

Mlinovi i brašno 2

SambuRex + Probio Balance = C Plus gratis!

Najbolje suradnike nalazimo u prirodi baš kao što opisuje uvriježena izreka da u prirodi postoji lijek za svaku boljku, samo ga moramo otkriti. Otkrijte i vi ovu fantastičnu obiteljsku zimsku kombinaciju za jačanje imuniteta i borbu protiv virusa. Imajte ga na raspolaganju u svojoj kućnoj apoteci kako bi mogli odmah reagirati na prve simptome prehlade.

Ovaj promotivni imuno paket sadrži bazgu, ehinaceju, kozlinac, probiotike, cink i vitamin C.
Naručite ga za 349,00 kn (367,37 kn za kartično plaćanje) uz besplatnu dostavu i 100 tableta vitamina C gratis!
Akcija vrijedi od 15. prosinca 2015. do 15. ožujka 2016.

(više…)