Mali kućni mlinovi za domaćinstva i obitelji. Mljevenje brašna se odvija prirodnim kamenom, a osim sjemenki, žitarica moguće je samljeti i začine i kavu.

Zobene pahuljice, musli od omiljenih sjemenki i žitarica bit će uvijek svježe i hranjive sa svim nutritivnim svojstvima.

Uživaj u bogatstvu prirode.

Sort by
Show
per page

Arabella – mlin za brašno

Mlin za mljevenje svih vrsta žitarica, za kukuruz, slanutak, začine, kavu…

Kuhinjski mlin za žitarice, Arabella, proizvodi brašno po želji. Kućni kameni mlin za žitarice pogodan je za svako domaćinstvo 2-4 osobe ali i veća domaćinstva. Arabella, mlin za žito može samljeti i kukuruz, začine, sve što je suho i bez većeg udjela masnoće i vlage. Mlin za brašno, Arabella, izrađen je skoro u cijelosti od prirodnog drveta bukve. 

2.090,00 Kn

Usporedi
SKU:702.
Kategorija:

Fidibus 21

Mlin za brašno – kameni kuhinjski mlin za 1 – 2 osobe.

Idealan za manja domaćinstva – kuhinjski mlin za žitarice, začine, kavu.

Fidibus 21 – Kameni mlin za brašno kojim uvijek sameljemo najbolje brašno i u najmanjim kuhinjama. U usipni lijevak iz punog drveta stane 850g žita – sasvim dovoljno za 1kg integralnog kruha.

2.150,00 Kn

Na zalihi

Usporedi
Popularno

PK1

Mlin za mljevenje brašna i ukras svake kuhunje

Ovim kućnim mlinom za mljevenje brašna lakoćom ćemo samljeti i veće sjemenke kao što je slanutak, grašak, grah ili kukuruz. Žitarice, većinu začina i suhog voća kao i kavu pretvorit ćemo u željeno brašno.

2.950,00 Kn

Usporedi
SKU:107.
Kategorija:

PK1

2.950,00 Kn

Fidibus Medium

Mlin za brašno za obitelji 3-5 osoba. Uvijek svježe brašno sjemenki, žitarica začina, kave…

Mlin za kućanstvo od 3 do 5 osoba. Sjemenke kao leću, grašak, grah ili slantak s lakoćom sameljemo u brašno. Mlin na kamen za sve žitarice, kavu ali i npr.suhu aroniju. Snaga u malom pakiranju. Vrijedan, vrhunska kvaliteta, povoljno.

2.690,00 Kn

Nema na zalihi

Usporedi

FidiFloc Medium

Mlin za musli ili pahuljice i brašno za domaćinstva 1-5 osoba. Najbolja kombinacija – mlin Fidibus Medium i pahuljičar FlicFLoc

Smartmlin za mljevenje brašna iz sjemenki, žitarica i za izradu pahuljica ili musli.
FLICFLIC mlin za pahuljice moguće je ukloniti iz mlina i ponijeti ga na službeni put, izlet, godišnji odmor i uživati u vlastitim pahuljicama

3.500,00 Kn

Usporedi
SKU:139.
Kategorija:

Anni – mlin za pahuljice

Ručni mlin za žitne pahuljice

Drveni mlin na ručni pogon i uvijek svježe pahuljice ili musli iz žitarica, sjemenki obogatiti će doručak ili razna peciva i slastice sa svim nutritivnim vrijednostima. Mlin se pričvrsti na radnu površinu, odredi se debljina pahuljica i sa okretanjem ručke protisnuti ćemo kroz valjke zob, lan, raž, sezam…u omiljene musli

Poklon drvena zdjelica za Anni, 140mm promjer – vrijedi samo uz ANNI mlin.
Mlin za brašno ARABELLA i ANNI – zatražite ponudu za oba mlina. Cijena sa popustom i bez troškova dostave na području RH.

970,50 Kn

Usporedi
SKU:701.

Fidibus Classic

Mlin za domaćinstva za 3-5 članova. Snažno i tiho mljevenje žitarica, sjemenki, kave, začina…

Mlin koji je izvana masivan, lijep, izrađen iz drva bukve, a u unutrašnjosti krije snažan motor i samooštreći kamen čini ukras svake kuhinje. Rubni spojevi podsjećaju na Hrvaški Vugel. Tvrde sjemenke poput slanutka, graha, rogača i žitarice kao kukuruz ili riža samljet ćemo brzo i na željenu finoću. Želimo li uživati u ispijanju kave, samljet ćemo našu omiljenu kavu za pripremu filter kave, espressa ili klasične tzv turske kave.

 

3.030,00 Kn

Nema na zalihi

Usporedi
SKU:141.
Kategorija:

Ručni mlin za brašno

Ručni mlin za domaćinstva 1-2 osobe.

Mljevenje na kamen. Proces mljevenja je vidljiv, sa lakoćom samljet ćemo željeno brašno pira, prosa, heljde, pšenice, kukuruza, sjemenki, kave…

1.820,00 Kn

Usporedi

Duo Kluky – Combo ručni mlin

Ručni mlin za brašno i musli.

Mlin za brašno i žitne pahuljice. Mljevenje na prirodan kamen. Musli ili pahuljice proizvest proizvest ćemo propuštanjem sjemenki, žitarica,začina kroz valjke. 

1.850,00 Kn

Nema na zalihi

Usporedi
SKU:700.

Flocino

Ručni mlin za pahuljice ili musli – iz dana u dan svježe pahuljice

Svježe pahuljice ili musli, bez konzervanasa sa punim nutritivnim svojstvima. Za pečenje, kuhanje, za sve kako želite već pripremiti za prehranu.  Jednostavno lagano rukom pokretani valjci kroz koje prolazi sjemenka, začin, žitarica i evo ih, svježi musli…

 

 

990,00 Kn

1 na zalihi

Usporedi
SKU:201.

Sito za prosijavanje

Sito za sve mlinove

Ne mora se svaki dan koristiti integralno punovrijedno brašno. Fino prosijano bez mekinja svježe brašno je za neka peciva, kolače bolje primijeniti.
 

1.227,50 Kn

Usporedi

Duett 100

Neovisno jedan o drugome, ali uvijek zajedno – domaći kruh i müsli

4.890,00 Kn

Nema na zalihi

Usporedi
SKU:115.
Kategorija:

Fidibus XL

Mlin za mljevenje brašna za domaćinstva 6-8 i više članova.

3.590,00 Kn

Nema na zalihi

Usporedi
SKU:117.
Kategorija:

Fidibus XL Plus

Mlin za profesionalce, za gospodarsku namjenu. Najmanji gospodarski mlin s visokim kapacitetom mljevenje

Mali mlin za domaćinstvo ali mlin za velike stvari. Sve žitarice, većinu sjemnki, začine, kavu samljet ćete u cijelosti bez prestanka, bez odmora. Idealan mlin za mljevenje brašna za OPG-ove, za dječje vrtiće, restorane, hotele ali i za svako domaćinstvo jer zauzima izrazito malo mjesta pa je pogodan za svaku kuhunjsku radnu površinu.

5.550,00 Kn

Nema na zalihi

Usporedi

Flocman – za pahuljice

Uvijek svježe pahuljice od sjemenki, žita, začina. Za domaćinstva 1-5 članova.

Za sve sorte žitarica osim kukuruza, sjemenke i začine. Musli ili pahuljice od lana, sezama, chie, kvinoje, zobi, pira ili raži; za samo minutu 100g omiljenih pahuljica.
Musli nikada nisu bili bolji ni zdraviji. Čišćenje i održavanje bez dodatnog alata. Izuzetno tihi rad.

2.850,00 Kn

Usporedi
SKU:202.

FlicFloc

FlicFloc – lagano i praktično, pahuljice po želji

1.150,00 Kn

Usporedi

FidiFloc 21

Kombinirani mlin za brašno i žitne pahuljice – Fidibus21 i FlicFLoc

Mlin na kamen za kućanstva 1-5 osobe od 250W ima dovoljno snage za sve sjemenke, žitarice ili vašu omiljenu kavu pretvoriti u brašno, dio za proizvodnju pahuljica iz sjemenki, začina, žitarica može se odvojiti i ponijeti na izlet, posao, godišnji odmor ili na omiljenom mjestu napraviti vlastite musli

3.130,00 Kn

Na zalihi

Usporedi
SKU:138.

Duett 200

Dan započinjemo sa svježim müslima. Zobene pahuljice i brašno za palačinke. Istovremeno.

5.690,00 Kn

Usporedi
SKU:120.
Kategorija:

Magic

Mljevenje na kamen ali sa stilom.

Lijep dizajn, ukras za moderne kuhinje. Mlin za mljevenje za domaćinstva za 1-3 člana. Ovim mlinom mogu se samljeti sve žitarice osim kukuruza. Kukuruz i veće sjemenke kao slanutak ili grah potrebno je samljeti u više ponavljanja, od grubog prema finom brašnu ali u manjim količinama.

2.340,00 Kn

Na zalihi

Usporedi
SKU:118.
Kategorija: