Kućni mlin za brašno. Uvijek svježe brašno sjemenki, začina, žitarica, kave…

Sort by
Show
per page

Fidibus 21

Mlin za brašno – kameni kuhinjski mlin za 1 – 2 osobe.

Idealan za manja domaćinstva – kuhinjski mlin za žitarice, začine, kavu.

Fidibus 21 – Kameni mlin za brašno kojim uvijek sameljemo najbolje brašno i u najmanjim kuhinjama. U usipni lijevak iz punog drveta stane 850g žita – sasvim dovoljno za 1kg integralnog kruha.

2.150,00 Kn

Na zalihi

Usporedi

Fidibus Classic

Mlin za domaćinstva za 3-5 članova. Snažno i tiho mljevenje žitarica, sjemenki, kave, začina…

Mlin koji je izvana masivan, lijep, izrađen iz drva bukve, a u unutrašnjosti krije snažan motor i samooštreći kamen čini ukras svake kuhinje. Rubni spojevi podsjećaju na Hrvaški Vugel. Tvrde sjemenke poput slanutka, graha, rogača i žitarice kao kukuruz ili riža samljet ćemo brzo i na željenu finoću. Želimo li uživati u ispijanju kave, samljet ćemo našu omiljenu kavu za pripremu filter kave, espressa ili klasične tzv turske kave.

 

3.090,00 Kn

Nema na zalihi

Usporedi
SKU:141.
Kategorija:

Fidibus Medium

Mlin za brašno za obitelji 3-5 osoba. Uvijek svježe brašno sjemenki, žitarica začina, kave…

Mlin za kućanstvo od 3 do 5 osoba. Sjemenke kao leću, grašak, grah ili slantak s lakoćom sameljemo u brašno. Mlin na kamen za sve žitarice, kavu ali i npr.suhu aroniju. Snaga u malom pakiranju. Vrijedan, vrhunska kvaliteta, povoljno.

2.900,00 Kn

Nema na zalihi

Usporedi

Fidibus XL

Mlin za mljevenje brašna za domaćinstva 6-8 i više članova.

3.800,00 Kn

Nema na zalihi

Usporedi
SKU:117.
Kategorija:

Fidibus XL Plus

Mlin za profesionalce, za gospodarsku namjenu. Najmanji gospodarski mlin s visokim kapacitetom mljevenje

Mali mlin za domaćinstvo ali mlin za velike stvari. Sve žitarice, većinu sjemnki, začine, kavu samljet ćete u cijelosti bez prestanka, bez odmora. Idealan mlin za mljevenje brašna za OPG-ove, za dječje vrtiće, restorane, hotele ali i za svako domaćinstvo jer zauzima izrazito malo mjesta pa je pogodan za svaku kuhunjsku radnu površinu.

5.800,00 Kn

Nema na zalihi

Usporedi

Magic

Mljevenje na kamen ali sa stilom.

Lijep dizajn, ukras za moderne kuhinje. Mlin za mljevenje za domaćinstva za 1-3 člana. Ovim mlinom mogu se samljeti sve žitarice osim kukuruza. Kukuruz i veće sjemenke kao slanutak ili grah potrebno je samljeti u više ponavljanja, od grubog prema finom brašnu ali u manjim količinama.

2.410,00 Kn

Na zalihi

Usporedi
SKU:118.
Kategorija:

PK1

Mlin za mljevenje brašna i ukras svake kuhunje

Ovim kućnim mlinom za mljevenje brašna lakoćom ćemo samljeti i veće sjemenke kao što je slanutak, grašak, grah ili kukuruz. Žitarice, većinu začina i suhog voća kao i kavu pretvorit ćemo u željeno brašno.

3.000,00 Kn

Usporedi
SKU:107.
Kategorija:

PK1

3.000,00 Kn

Ručni mlin za brašno

Ručni mlin za domaćinstva 1-2 osobe.

Mljevenje na kamen. Proces mljevenja je vidljiv, sa lakoćom samljet ćemo željeno brašno pira, prosa, heljde, pšenice, kukuruza, sjemenki, kave…

1.900,00 Kn

Usporedi