FidiFloc 21

Kombinirani mlin za brašno i žitne pahuljice – Fidibus21 i FlicFLoc

Mlin na kamen za kućanstva 1-5 osobe od 250W ima dovoljno snage za sve sjemenke, žitarice ili vašu omiljenu kavu pretvoriti u brašno, dio za proizvodnju pahuljica iz sjemenki, začina, žitarica može se odvojiti i ponijeti na izlet, posao, godišnji odmor ili na omiljenom mjestu napraviti vlastite musli

3.190,00 Kn

Na zalihi

Usporedi
SKU:138.
Opis proizvoda

FidiFloc 21
Pametna kombinacija električnog mlina i mlina za musli-pahuljice. Za one koji vole svoje uvijek svježe žitne pahuljice i mnogo mogućnosti u proizvodnji različitih vrsta brašna. Idealan mlin za kuhinje gdje je slobodna desna strana radne površine, ali ovaj kompaktni mlin savršenih dimenzija zauzima malo prostora i na svom posebnom mjestu. Pahuljice se proizvode ručnim pogonom, a brašno se melje na prirodan kamen iz korund/keramike, izuzetne čvrstoće.

Ručni mlin FlicFloc za pahuljice može se odvojiti i zasebno koristiti, ponijeti na godišnji odmor, putovanje.

Dodatne informacije
Težina

Fidibus21 – 8,7kg
Fidibus Medium – 9,7kg

Snaga

Fidibus21 – 250w
Fidibus Medium – 360w

Usipni lijevak

Fidibus 21 850g
Fidibus Medium 850g

Kamen za mljevenje

Korund – keramika
Fidibus 21 – promjer 75mm
Fidibus Medium – promjer 85mm

Izrada pahuljica

Valjci iz nehrđajućeg čelika

Dimenzije

visina 343mm / dubina 154mm / širina 176mm

Kučište

Drvo bukve, multiplex i masivno drvo bukve, zaštićeno prirodnim uljem lana

Jamstvo

Vidi pojedinačne uređaje.

Punovrijedno brašno i zašto svježe samljeveno brašno? Kutak za Kupce.

FidiFloc 21 mlin Fidibus 21 - čarobnjak za brašno. Snažan 250 W industrijsk motor i oštar, tvrd mlinski kamen za mljevenje korund/Keramika daju brašno savršene kvalitete. Za sve žitarice (osim kukuruza) i 100g brašno/min za kulinarski užitak. U usipni lijevak stane 850g pšenice - dovoljno za 1 kg kruha. Moguće je samljeti i kukuruz ali preporuka u malim količinama.

Sve o žitnim pahuljicima i prednosti prehrane neobrađenim žitaricama pogledajte u Kutak za Kupce

Zob, pšenica, raž, ječam, heljda, lan, sezam, amarant, dinkel, začini - pahuljičar FlicFloc u tren pretvara u savršene pahuljice. Usipni lijevak za 100 g zrna - dovoljno za jedan svježi obrok sa pahuljicama. FlicFloc je podešen na srednje debele pahuljice.

U nekoliko jednostavnih koraka može se FlicFloc pahuljičar odvojiti iz zajedničkog kučišta mlina, a zatim koristiti posebno u trenutcima kada ste na odmoru, službenom putovanju isl.

ide